PROIZVODNJA, VELEPRODAJA, usluge

DOBRO DOŠLI U
ROLOSUN

ISKUSTVO I KVALITET

Naša dugogodišnja proizvodna praksa se odvija u strogo kontrolisanim uslovima, što je temelj kvaliteta naših proizvoda i usluga koje nudimo. Zadovoljstvo kupaca nam je najveći prioritet i kontinuirano se trudimo da pružimo izvrsnost u svemu što radimo. Zbog našeg nepokolebljivog fokusa na kvalitet, možete biti sigurni da ćete dobiti izvrstan proizvod i uslugu prilikom svakog poslovnog aranžmana sa nama.

O KOMPANIJI

Mi smo porodična firma sa sedištem u Kragujevcu.

Jedan od ključnih faktora našeg poslovanja je naša predanost visokim standardima kvaliteta u svim aspektima našeg poslovanja. Svi proizvodi i usluge koje nudimo podležu rigoroznom procesu kontrole kvaliteta, što nam omogućava da ispunimo i premašimo očekivanja naših kupaca.

Nudimo široku paletu proizvoda, koja je pažljivo odabrana i prilagođena kako bi zadovoljila različite potrebe i želje naših kupaca. Uzimamo u obzir različite ukuse i potrebe kupaca kako bi stvorili proizvode koji su savršeno prilagođeni njihovim potrebama. Bez obzira jeste li u potrazi za proizvodima visokog kvaliteta, najnovijim tehnološkim rešenjima ili vrhunskim uslugama, imamo nešto za svakoga. 

 

Delatnost naše firme je specijalizovana za izradu visokokvalitetnih roletni, rolo vrata, segmetnih vrata, komarnika, trakastih zavesa i plastičnih elemenata za roletne.

PROIZVODNI KAPACITETI NA GODIŠNJEM NIVOU
Odradjeno:
90000 +m2
ROLETNI
32000 +m2
KOMARNIKA
7000 +m2
ROLO VRATA
30000 +m2
PLASTIFICIRANIH PROFILA
60000 +kg
IZBRIZGANIH ELEMENATA
Proizvodnja, veleprodaja, usluge

O nama

Preduzeće ROLOSUN je porodična firma u kojoj je prisutan konstantan rast i razvoj preduzeća. 

Konstantno ulaganje u proizvodne i ljudske resurse predstavlja imperativ razvojnog puta ROLOSUN-a od trenutka osnivanja.

 Zahvaljujući modernoj tehnologiji, a naročito znanju i veštinama svojih zaposlenih, kupcima garantujemo da su učinili pravi korak kada su se opredelili za naše proizvode.

Pravi korak

01

Prijem i definisanje zahteva kupaca

Naši partneri

Adresa:

Ulica 2, Severna magistrala

Kragujevac 34000

E – mail: office@rolosun.com

Tel. : 034 6171 600